Denne sommer hos BeautyFlow har vi særligt mange farverige bukser, jeans med forskellig pasform og denim, trompetbukser, læderbukser, slim-fit bukser, habitbukser og andre fantastiske underdele med pasform der sidder godt på numsen, bukser der strammer maven ind og bukser der slanker. Disse benklæder er særligt trendy og giver mulighed for uendelige kombinationer til alle sæsoner og passer den individuelle krop. Dette gælder både bukser til den ældre, modne og unge kvinde der leder efter de ultimative benklæder af forskellige karakter. For eksempel sælges både bukser med elastik i taljen for at skabe bukser med vidde og bukser med stretch. Alt vores tøj er modetøj men stadig originalt og i god kvalitet. Dette er særligt smart i jeans til store lår hvor den ekstra vidde giver god bekvemlighed og et stærkt look. Den gode kombination må være noget der både er behageligt og trendy. Derfor sælger vi også bukser med lommer på siden, jeans med huller og jeans med vide ben. Dette sikrer et særligt moderne udtryk da det i dag er meget moderne med stretch pants og bukser med blomster. Det er altid svært at finde de perfekte underklæder og derfor gør vi meget ud af at gøre processen nem for dig. Denne sæson kan du finde utallige typer af bukser i hør og andet materiale der gør dig sommerklar og sikrer det perfekte look. Vi sælger derfor også flotte bluser i farverige kombinationer som modetøj kvinder 2022. Cowboybukser med høj talje er for eksempel altid et hit og kan med for eksempel sættes sammen med en top med åben ryg for at skabe et look hvor du skiller dig ud. Hvis du vil se flere stylingstips kan du følge os på instagram under beautyflow hvor vi også nogen gange sender live med det sidste nye. Husk også at følg os på facebook. Du kan se mere om vores udvalg af bukser og general sortiment på vores hjemmeside. Du kan også være heldig at der ligger trendy tøj, smukke kjoler, perfekte jeans, stramme bukser og løse shorts under vores udsalg. Her kan du spare penge og samtidigt sikre dig at købe tøj i god kvalitet.

 

Husk du altid kan ringe eller skrive til os hvis du har brug for råd og vejledning. Vi sidder klar i kundeservice.

 

Husk også at skriver du dig op til vores nyhedsmail modtager du rabatkode du kan benytte på alle de smukke nyheder på shoppen.

 

Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling. Vi ønsker at give dig en god oplevelse som kunde når du handler hos os. Skulle tøjer du har købt på udsalg ikke passe dig har vi super let retur og GRATIS ombyt til en anden str.

 

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

 

© Copyright beautyflow.dk

FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk