Bukser

Jeans. Bukser. Leggings

Find et par smarte bukser her på siden. Vi prioriterer dem med en god pasform – de skal være rare at have på.

Måske du mangler:

T-shirts   Leggings   Kjoler

Sortér efter
Pris
Størrelse
Farve
Kategorier

Bukser hos beautyflow.dk

Bukser skal være komfortable og velsiddende. Komfort er et nøgleord for beautyflow. Det er vigtigt for os at de bukser vi tilbyder, er rare at have på, de skal give dig bevægelsesfrihed og ikke stramme. Vi tilbyder coatede bukser, leggings, jeans og meget mere.  Med et par cool bukser og en smart strik eller t-shirt, er du snart klar til at tage indtage dagens glæder.

Skal de være ensfarvet eller med mønster? Skal det være bukser med elastik i livet? Eller er du bare til de helt klassiske sorte bukser?

Tja, hvorfor ikke bare fylde garderoben med flere smukke slags?? – og lade vejret og humøret vælge de pågældende dage.

Jeans til kvinder kan helt sikkert noget. De er perfekte både til under en kjole eller med en t-shirt til. Der er nærmest ingen regler for hvad du ikke kan bruge cowboy bukser til. Hos os er vi vilde med de jeans som har perfekt pasform og med en smart vask.  Både lyseblå og mørkeblå jeans er brugbare og et must i garderoben. Vi fører naturligvis også ensfarvet bukser. Vi har bukser i flere farver så du let kan peppe dit outfit op med en mønstret bluse eller en strik i en flot farverig farve.

Er du kjolepige? Det er vi mange som er 😊Men hey, et par gode bukser er jo bare et must i garderoben. Et par hverdagsbukser som er gode i kvaliteten og bløde i stoffet kan også noget. De er hurtige at tage på, og så har du sikkert noget i skabet du let kan style dertil. Og her er det jo op til humøret at vælge en cool overdel. De gode ved bukser er at du let kan dresse dem op og ned. Vil du have et afslappet look eller vil du gerne være smart, eller skal de passe til et vigtigt møde på arbejdet.

En ting er helt sikkert. Når du skal shoppe bukser, så er det super vigtigt at der er et lækkert udvalg. Og det har vi i hvert fald sørget for her hos beautyflow.dk

Køb dine bukser på udsalg

Hvorfor ikke finde et bare super fede bukser på tilbud? Bukser kan man ikke få for mange af. Vi giver besked på nyhedsmail og på vores sociale medier når bukser, jeans og leggings kommer på udsalg. Her kan du virkelig gøre et kup. Og er det et par leggings du køber kan de let bruges igen og igen gennem alle sæsoner uden at det går af mode. Slow fashion går vi bestemt op i da vi værner om vores miljø – så jo mere basis tøj jo bedre.

Køb dine bukser online hos Beautyflow.dk

Vi er vilde med komfort – et mix af mode og basic er lige os. Det skal være rart at have på og samtidigt skal det være smart og lækkert. Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling. Skulle dine bukser du har købt ikke passe dig har vi super let retur og GRATIS ombyt til en anden str.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk

Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk