Store hårklemmer

Kategorier

Hårklemmer hos beautyflow.dk

Hos beautyflow har vi de smukkeste hårklemmer. Vi har hårklemmer i smukke pastel farver og hårklemmer med sten. Alle vores hårklemmer kan benyttes af både voksne og børn. De kan variere i str. Så det er bare at finde én som passer dig. Hårklemmerne passer nemlig både til både tykt og tyndt hår. Hvis du mangler fylde, kan du med fordel benytte lidt produkt eller toupere det hvorefter du sætter klemmen i. Stylingsmulighederne er mange, og klemmerne er faktisk anvendelige uanset om de skal bruge til hverdag eller til fest. Med en stor hårklemme kan du samle hele håret og sætte det op samlet, men det er også rigtig fint blot at tage den øverste del af håret og samle det så noget hænger løst. Du kan også sætte en smuk hårklemme i den ene side og lade håret i den anden side hænge løst 😊

Farvede hårklemmer for enhver smag

Man kan kun blive glad af alle de flotte farver😊 De kan peppe ethvert outfit op. Hårklemmer med farvespil er top moderne og de findes i flere størrelser og med forskellige former. Vi har også hårklemmer som er dekoreret med funklende sten, som bare giver klemmerne et smukt og eksklusivt look. Vi har selvfølgelig også ensfarvede hårklemmer som er fine hvis du har en blomstret kjole på.

Køb hårklemmer på udsalg

Det sker at vi forkæler jer med lækre rabatkoder og nedsættelser af vores fine styles her hos beautyflow. Så du kan indimellem godt være heldig at finde en hårklemme på tilbud. Vi elsker når vi har muligheden for at forkæle jer. Vi giver jer altid direkte besked på nyhedsmail og på vores sociale medier når vores hårpynt kommer på udsalg. Her kan du virkelig gøre et kup. Og så skal vi jo huske at køber du en hårklemme kan den jo let bruges igen og igen. Slow fashion går vi bestemt op i da vi værner om vores miljø – så jo mere du genbruger dine køb jo bedre.

Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk

Mixed Box - Flower & Stone

Nyheder

Mixed Box – Flower & Stone

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Pearls Passion

Nyheder

Mixed Box – Pearls Passion

350,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Gabby & Co

Nyheder

Mixed Box – Gabby & Co

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Maise & Co

Nyheder

Mixed Box – Maise & Co

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Petite Stones & Camille

Nyheder

Mixed Box – Petite Stones

350,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Pearls & Heart

Nyheder

Mixed Box – Pearls & Heart

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk