Håraccessories

Kategorier

Hårpynt online hos beautyflow.dk

Shop løs i håraccessories online hos beautyflow.dk Her på siden finder du et stort og lækkert udvalg af hverdags hårklemmer som sidder godt og er komfortabelt at have på. Vi har naturligvis lynhurtig levering og en nem retur. Hos Beautyflow knokler vi hver dag for at give dig og alle vores skønne kunder den bedste købsoplevelse. Det skal være let at handle hos os. Derfor er det super vigtigt at du aldrig tøver med at tage fat i os hvis du kommer det mindste i tvivl om noget. Vi er her for dig!

Mode og stil

Ja hvad er mode og stil? Der står en masse i diverse dameblade og på nettet om hvad mode er. Retningslinjer for farver og former. Det kan man jo følge hvis man har lyst. Man kan også kombinere det med hvad man selv definerer som mode. Her hos beautyflow er mode i hvert fald lig med ”gå i det og med det du føler dig tilpas i” og derigennem finde din egen stil. Vi har det nemlig sådan, at når vi føler os godt tilpas i det vi har på, er vi bare mere udadvendte, glade og tilpasse.

Ny hårbøjle?

Tænker du kender følelsen 😊 Trangen til at købe nyt accessories rammer vist os alle i ny og næ. Heldigvis kan man let finde en god grund til at udvide garderoben. Vi elsker jo her hos beautyflow at kombinere de styles vi i forvejen har med nyt. På den måde kan du let vække liv i et par hårklemmer du har haft længe ved at tilføje et nyt smart tørklæde eller bælte. Tasker og smykker gør også rigtig meget i forhold til det udtryk du ønsker at give dit outfit – skal det piftes op eller ønsker du at tone sættet ned. Accessoires gør i det hele taget rigtig meget når du styler. Lige fra ikke at benytte noget til hvilken farve hårklemme du bruger. Det samme med øreringe – skal det være små fine eller ønsker du at de skal give et mere råt udtryk?

Beautyflow.dk
Når du bestiller accessories online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling. Skulle tøjet du har købt ikke passe dig har vi super let retur.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk

Mixed Box - Flower & Stone

Nyheder

Mixed Box – Flower & Stone

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Pearls Passion

Nyheder

Mixed Box – Pearls Passion

350,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Gabby & Co

Nyheder

Mixed Box – Gabby & Co

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Maise & Co

Nyheder

Mixed Box – Maise & Co

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Petite Stones & Camille

Nyheder

Mixed Box – Petite Stones

350,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Pearls & Heart

Nyheder

Mixed Box – Pearls & Heart

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk