Cardigan

Her finder du vores fine udvalg af cardigans til kvinder. Udvalget spænder bredt, og vi håber du kan finde en cardigan, der falder lige i din smag.

Måske du også søger

Bukser  Kjoler Toppe 

 

 

Kategorier

Cardigan til kvinder hos beautyflow.dk

Med det vejr vi ofte har i Danmark, er en strik cardigan super praktisk. Det er virkelig et musthave med en god cardigan. Når vejret starter lidt køligt, er den god og let lige at smide hen over en fin bluse eller skjorte. Og omvendt – er det en sommeraften hvor solen er ved at gå ned er det rart lige at få lidt hen over skulderne.

Kort eller lang cardigan

En god lang og blød cardigan til at lune sig i 😊 Ah hvem kan ikke bruge sådan én? Må indrømme at jeg har en i flere farver så de matcher flere af mine outfits, men bruger faktisk også en bare som hyggekåbe herhjemme. Kunne slet ikke undvære en god lang cardigan. De er i øvrigt også rigtig gode i overgangen mellem sæsonerne – lige et smut ud at handle hvor man ikke magter jakken så er det bare let med en god lang strik cardigan. De korte cardigans kan bestemt også noget. Synes det giver godt til at fuldende et outfit – hvis du ønsker at tone dit udtryk ned så kan det være en mulighed at skifte blazeren ud med en cardigan i stedet. Den er også bare let at have med.

Et farverigt udvalg

Man kan kun blive glad af alle de flotte farver😊 De kan peppe ethvert outfit op. Og lige netop derfor har vi naturligvis cardigans i flere flotte farver. I dag er der jo nærmest ingen regler for sammensætning af farver så det er bare at slå sig løs og vælge i sine favorit farver – og vi elsker det. Det er så skønt med alle de skønne farver. Og til et par alm. Jeans eller sorte bukser ja, så pifter det jo bare dit look op. Håber du kan finde en farve du kan li 😊

Køb din cardigan på udsalg

Det sker at vi forkæler jer med lækre rabatkoder og nedsættelser af vores fine styles her hos beautyflow. Så du kan indimellem godt være heldig at finde en af de smarte cardigans på tilbud. Vi elsker når vi har muligheden for at forkæle jer. Vi giver jer altid direkte besked på nyhedsmail og på vores sociale medier når vores cardigans kommer på udsalg. Her kan du virkelig gøre et kup. Og så skal vi jo huske at køber du en cardigan kan den jo let bruges igen og igen. Slow fashion går vi bestemt op i da vi værner om vores miljø – så jo mere du genbruger dine køb jo bedre.

Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk

Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk