Festkjoler

Kategorier
FLOTTE FESTKJOLER FRA BEAUTYFLOW

En smuk kjole til en mindefuld aften. Sådan skal det være 😊 Derfor går vi meget op i at du kan finde et flot udvalg af festkjoler hos beautyflow.dk Nogle kjoler kan nemt styles op så den bliver til kjolen du vælger til fx dit barnedåb eller til din venindes bryllup. Med de rette smykker og stiletter kan en enkelt kjole få et helt nyt udtryk ved bare få tilføjelser. Er du mere til farver og farverige print kan du også finde din festkjole her. Vi lægger vægt på feminine snit og er selv vilde med kjoler som udtrykker personlighed. En smuk ensfarvet festkjole kan du personliggøre ved at tilføje bælte og smykker og andet accessories. Men de klassiske festkjoler er som oftest altid at finde. Kjolen til julefrokosten kan du også finde. En glimmerkjole er altid smuk og fanger de flestes opmærksomhed. En kort eller lang glimmerkjole er alt efter hvad man er til. Og hvad som passer din korpsform. Vi er alle forskellige og det er bare som det skal være. Forskellighed er noget vi værdsætter. Dette gør alt vi kan ved at tilbyde kjoler med forskellige pasformer, udskæringer, farver, materialer og med forskellige prints.

Køb festkjolen på tilbud

Vi har ofte en masse gode tilbud også på festkjoler. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev hvor du vil modtage rabatkode som du kan benytte på nyheder. Vi gør meget ud af at forkæle vores kunder så festkjoler på udsalg vil du ofte kunne finde, det er dog med at være hurtig da vores fine styles render hurtigt.

Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling. Vi ønsker at give dig en god oplevelse som kunde når du handler hos os. Skulle kjolen du har købt ikke passe dig har vi super let retur og GRATIS ombyt til en anden str.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk

Mixed Box - Flower & Stone

Nyheder

Mixed Box – Flower & Stone

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Pearls Passion

Nyheder

Mixed Box – Pearls Passion

350,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Gabby & Co

Nyheder

Mixed Box – Gabby & Co

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Maise & Co

Nyheder

Mixed Box – Maise & Co

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Petite Stones & Camille

Nyheder

Mixed Box – Petite Stones

350,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Mixed Box - Pearls & Heart

Nyheder

Mixed Box – Pearls & Heart

300,00 DKK

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk