om beautyflow.dk

Velkommen hos beautyflow.dk – din online mode webshop. Hos os går vi op i komfort. Vores tøj skal være behageligt at have på samtidigt med at det er smart og lækkert. Vi ønsker at tilbyde et fantastisk udvalg af farverigt tøj til piger og damer til jordnærpriser. Det ligger os nært at indkøbe tøj vi selv er vilde med og selv vil gå i – så vi helt ægte er vilde med det sortiment vi har at tilbyde på shoppen. Alle styles bliver nøje udvalgt, prøvet og stylet inden vi vælger at det skal være en del af beautyflow. Vi holder meget af at se I deler det tøj I har købt hos os på de sociale medier, og også når I skriver til kundeservice, hvor glade I er, hvad I synes, og om gode idéer. 

Hos beautyflow har vi en generel mission om at skabe værdi for alle typer kunder. Vi kombinerer derfor både mode og komfort i ét sammenspil. Du kan derfor både finde tætsiddende og oversize styles på shoppen. Ensfarvede tøj og tøj med stærke farver og prints. 

Vores varesortiment skifter som årstiderne. Det er vores fornemmeste opgave at inspirere med nye farver, tendenser og sammensætninger.

Vi finder stor inspiration i det skandinaviske og minimalistiske men med et feminint twist. Og så er det vigtigt, at de styles vi tilbyder, kan kombineres med det tøj du i forvejen har i din garderobe, så du får maksimalt ud af dit nye tøj og kan style det på kryds og tværs.

Vores vision er at blive dit foretrukne shoppested når du skal handle tøj til damer online. Vi ønsker at tilbyde dig en nem tilgængelig onlineshop, hvor du let kan finde dit nye tøj. Om det er hverdagstøj, festtøj, ensfarvede kjoler, sorte leggings, jeans, basic t-shirts og toppe eller store strik så skal du kunne finde det her på shoppen. Du finder selvfølgelig også smukke farverige kjoler med smukke prints, sko og tonsvis af accessoires.  

I vores nyhedsbreve vil vi løbende inspirere dig og vise dig vores bud på nogle super flotte styles. Vi viser dig også når vi får nyheder på shoppen, og vil ofte forkæle dig med rabatkoder og VIP adgange. Ved  kampagner og tilbud sender vi også info ud omkring dette via vores nyhedsbreve.

Din oplevelse hos beautyflow skal være med let flow og god energi. Derfor skal shoppen som nævnt være let tilgængelig, overskuelig og gøre din hverdagsshopping let og simpel. Leveringen skal være hurtig og ukompliceret, både til døren eller til nærmeste pakkeboks.

Vi sidder klar hvis du har spørgsmål. Kontakt os gerne på kundeservice@beautyflow.dk eller på telefon 41747799 (Åbent i dage fra kl. 10.00 – 15.00)

Vi glæder os meget til at betjene dig på shoppen.

Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk