Accessories

 

Kategorier

Beautyflow accessoires

Hos beautyflow har vi en generel mission om at skabe en række moderigtige accessoires som skaber værdi for alle typer kunder. Vi er eksperter i at skabe produkter som kombinerer både mode og komfort i et perfekt sammenspil. Vi finder stor inspiration i den skandinaviske og minimalistiske stil med en feminin twist, som derfor skaber et smukt og fuldendt look for enhver kvinde, som bærer accessoires fra beautyflow.

Understreg din stil

Med produkter fra beautyflow kan du udtrykke din egen stil og tilpasse den dit humør kombineret med skiftende årstider eller også gøre lidt ekstra ud af et helt særligt arrangement. Inden for alle vores kategorier kan du få items i forskellige farver og materialer så de passer til lige præcis det look, som du prøver at skabe. Vi ønsker at give dig muligheden for at forkæle dig selv og skabe den stil og det udtryk du ønsker. Accessories er en bred kategori, det kan være et tørklæde, et armbånd, et hårbånd, taske osv. Alt sammen er med til at skabe et udtryk.

Når du bestiller dametøj online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling. Skulle tøjet du har købt ikke passe dig har vi super let retur og GRATIS ombyt til en anden str.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk

Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk