Hårpynt

Kategorier

Beauty Flow håraccessoires

Beauty Flow er et dansk brand, der tilbyder accessoires til håret. BeautyFflow er lig med god kvalitet til priser, som er fornuftige, og hvor alle kan være med. Stilen fra Beauty Flow er feminin og stilren, og holdt i enkle toner og mønstre. Med disse accessoires kan du let og enkelt pifte dit outfit op. Det kan du gøre med et fint hårspænde, en hårbøjle eller et smykke som fremhæver det bedste ved dig. Se hele det store udvalg igennem her på siden, der er med garanti noget der vil falde i din smag.

HÅRPYNT FRA Beauty Flow

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af hårpynt fra Beauty Flow. Vi har for eksempel de populære hårklemmer som er i god kvalitet og  derfor bliver siddende i håret gennem hele dagen. Dem kan du finde i flere farver og størrelser.

Derudover har vi også mange forskellige hårspænder, hvoraf nogle af dem egner sig bedst til et kort hår og andre bedre til langt hår. Vi har for eksempel de trendy farvede hårspænder i både små og store, som er enkle og lige til at sætte i håret. De egner sig især godt til en frisure, hvor noget hår er nede, og noget af håret bliver sat op med hårspændet. Vi har også spænder med sløjfer, med fjer og blade og meget mere.

En hårbøjle går man aldrig galt i byen med. Den er let anvendelig og kan benyttes både til hverdag og fest. Se det store udvalg her på siden. Alt fra en sort hårbøjle til en farverig hårbøjle. Det må være op til humøret og begivenheden hvilken man ønsker at benytte.  En anden klassiker er scrunchie hårelastik. En god elastik til håret da den er skånsom. Vi har pakker med  scrunchies og store scrunchies.

BILLIGE HÅRBÅND

Her hos Beauty Flow har vi naturligvis også fine hårbånd til damer. Vi har mange forskellige stof hårbånd som kan styles på mange forskellige. Et hårbånd kan bruges i både løst og opsat hår.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk

Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk