Scrunchies Hårelastikker

Kategorier

Scrunchies hårelastikker hos beautyflow.dk

Hos os finder du et lækkert og særligt udvalg af scrunchies. De findes både store og små. Og er dermed både til voksne og børn. Alle vores scrunchies er i den fineste kvalitet og i smukke farver som vil pynte så smukt i dit hår. En scrunchie er perfekt både i en hestehale eller i en knold da den er skånsom for håret. Hos beautyflow kan du både finde ensfarvet scrunchies, men også scrunchies med flotte printes så som blomster, prikker, struktur, satin osv. Det er nemlig kun fantasien som sætter grænser når det kommer til smukke scrunchies.

Scrunchies i hverdagen

Det fantastiske med scrunchies og hårpynt generelt er, at de kan fuldende ethvert outfit. Det giver, sammen med smykker, lige det ekstra der skal til for at dit udtryk og styling bliver personlig. En fin scrunchie pynter også om håndleddet hvis du i løbet af dagen får behov for at slå håret ud. Og når det skal op igen er det bare super nemt at sætte med en scrunchie da den let at anvende og arbejde med.

Selvom overskriften inkluderer hverdagen, har vi naturligvis også scrunchies til fest 😊 Vi har dem til enhver lejlighed, ethvert humør og enhver stil 😊

Køb scrunchies på udsalg

Det sker at vi forkæler jer med lækre rabatkoder og nedsættelser af vores fine styles her hos beautyflow. Så du kan indimellem godt være heldig at finde en fin scrunchie på tilbud. Vi elsker når vi har muligheden for at forkæle jer. Vi giver jer altid direkte besked på nyhedsmail og på vores sociale medier når vores hårpynt kommer på udsalg. Her kan du virkelig gøre et kup. Og så skal vi jo huske at køber du en scrunchie kan den jo let bruges igen og igen. Slow fashion går vi bestemt op i da vi værner om vores miljø – så jo mere du genbruger dine køb jo bedre.

Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk

Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk