Plus size

Vi har et stort og flot udvalg af plus size tøj her på siden.

Måske du søger

Kjoler    Bukser     Jakker     Bluser  

Kategorier

Plus size hos beautyflow.dk

Plus Size tøj er en betegnelse der bruges om tøj i store størrelser. Her på siden er det målrettet kvinder. Vi dækker størrelser op til xxxl. Hos beautyflow finder du tøj i alle størrelser. Fra str. Xsmall – 3xl vi gør meget ud af at alle kan føle sig godt tilpas i vores tøjudvalg.

Tøj til kvinder med former kan du finde her på siden. Vi har de flotteste plus size kjoler. De er med smukke prints og i gode materialer. Du kan også finde helt almindelige hverdagskjoler, leggings og jakker som alle er i plus size. Plus size tøj har vi generelt et stort og fint udvalg af her hos beautyflow. Tøjet kan også bruges som dig som er gravid og søger ventetøj. Mange af de fine kjoler er nemlig ammevenlige.

Vores plus size bukser er med elastik i taljen så de er gode at have på gennem dagen og du kan let finde en plus size bluse eller skjorte dertil. Vi gør meget ud af at uanset type kan vi berige din garderobe med lækker mode – og hverdagstøj.

Kvindekroppe er heldigvis forskellige og vi har gjort vores for at imødekomme et bredt og flot udvalg af styles som kan bidrage dit klædeskab. Så hvis du er på udkig efter tøj i store størrelser, er du landet det rette sted.

Køb plus size tøj på udsalg

Findes der noget bedre end når tøj er på tilbud? Kjoler kan man ikke få for mange af. Vi giver besked på nyhedsmail og på vores sociale medier når vores plus size tøj kommer på udsalg. Her kan du virkelig gøre et kup. Og er det et par leggings du køber kan de let bruges igen og igen gennem alle sæsoner uden at det går af mode. Slow fashion går vi bestemt op i da vi værner om vores miljø – så jo mere basis tøj jo bedre.

Køb din hverdagskjole i plus size online hos Beautyflow.dk

Vi er vilde med komfort – et mix af mode og basic er lige os. Det skal være rart at have på og samtidigt skal det være smart og lækkert. Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling. Skulle dine bukser du har købt ikke passe dig har vi super let retur og GRATIS ombyt til en anden str.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk

Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk