Strik

Lune og bløde strik

Find en lækker striktrøje her på siden. Vi prioriterer bløde strik – de skal være rare at have på og ikke kradse. En strik er en uundværlig del af garderoben da den let kan kombineres med alt lige fra et par jeans til en kjole.

Måske du mangler:

Bukser   Leggings   Kjoler

 

Sortér efter
Pris
Størrelse
Farve
Kategorier

Ingen produkter blev fundet i denne kategori.

Strik hos beautyflow.dk

Vamset og store bløde striktrøjer er noget vi er vilde med hos beautyflow. Med det vejr vi ofte har her i Danmark kan den heldigvis bruges til flere anledninger. Strikbluser til kvinder kan nemlig nemt benyttes til et par smarte shorts eller en fin nederdel på de lidt køligere danske sommeraftner. Strikbluser er nemme at style til hverdagstøj herunder et par jeans, leggings eller bukser.

Skal den være ensfarvet eller med mønster?

Tja, hvorfor ikke fylde garderoben med begge?? – og lade humøret de pågældende dage bestemme.

En ensfarvet striktrøje kan helt sikkert noget hvis den skal bruges hen over en mønstret kjole. Men har du et par ensfarvet bukser på, hvorfor så ikke peppe dit outfit op med en mønstret strik eller en strik i en flot farverig farve. En trekvartærmet strik er også vildt smart med fx en tynd meshbluse under. Meshblusen kan have et flot print som man kan se fra albuen og ned – giver et cool look. Kan også bruges til de super populære strikveste. Her kunne man godt tage en mønstret strikbluse og så smide en ensfarvet meshbluse under. Rullekravebluser kan også fint bruges – ja nogle gange kan man sågar i foråret benytte en t-shirt under en strikvest. Alt i alt så bruges strik virkelig ofte – så en god lækker strik er et must have i din garderobe.

Køb din strikbluse på udsalg

Når sæsonen skifter kan du være heldig at finde flotte billige striktrøjer. Vi giver besked på nyhedsmail og på vores sociale medier når striktrøjerne kommer på udsalg. Her kan du virkelig gøre et kup. Og er det en fin basic strikbluse du køber kan den let bruges igen og igen gennem alle sæsoner uden at det går af mode. Slow fashion går vi bestem op i da vi værner om vores miljø – så jo mere basis tøj jo bedre.

Køb dine striktrøjer online hos Beautyflow.dk

Vi er vilde med komfort – et mix af mode og basic er lige os. Det skal være rart at have på og samtidigt skal det være smart og lækkert. Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling. Skulle strikken du har købt ikke passe dig har vi super let retur og GRATIS ombyt til en anden str.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk

Scroll to Top
FÅ 10% PÅ NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev — Vi sender dig inspiration og tilbud.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs vores persondatapolitik her.

Størrelsesguide

størrelsesguide beautyflow.dk